Ontwikkeling en onderhoud aan software applicaties

BenApt is de partij die bij uitstek voor u het onderhoud aan bestaande en de ontwikkeling van nieuwe applicaties voor zijn rekening neemt. Naast een rijke ervaring met talen als C Sharp en Visual Basic in de ASP.NET omgeving is een uitgebreide ervaring op het vlak van Visual Basic for Applications aanwezig voor verschillende Microsoft applicaties. Als wij zelf niet direct een oplossing kunnen bieden dan weten wij u vaak toch verder te helpen om de juiste partijen te vinden. Dienstverlening is en blijft bij BenApt de eerste passie.

Advies/consultancy

BenApt helpt u graag met het op orde brengen van uw bedrijfsprocessen. Daar waar een raakvlak is tussen automatisering en bedrijfsprocessen is er vaak sprake van twee werelden die elkaar maar moeilijk verstaan. Vooral wanneer dit optreedt, is BenApt in haar element. Betrouwbaar en vooral begrijpelijk advies is waar BenApt voor staat. Het kan u waarlijk helpen de juiste beslissing te nemen over uw automatisering en daarmee over uw toekomst.

Interim management

BenApt is ook in staat, om bijvoorbeeld vanuit een adviestraject, interim management te leveren. Het kan hier gaan om tijdelijke waarneming van een bestaande functie of een “klus” in de vorm van projectmanagement. Bent u geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op.